+16

+16

19/03: ZATERDAG: ZWERVUILACTIE

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer ons beste beentje voorzetten, deze keer op een speciale manier dus zeker komen helpen allemaal!

 

21/03 - 26/03: MIDWEEK

Eindelijk is het zo ver! Deze week slapen jullie een week op de KSA! We voorzien voor jullie elke ochtend een lekker ontbijt zodat jullie goed kunnen opletten in de les, als jullie terugkomen van school is er eerst tijd voorzien om wat voor school te werken, dan eten we samen en daarna volgt een niet-te-vergeten avondactiviteit!


03/04

Hopelijk zijn jullie allemaal al wat bekomen van de zware midweek, want vandaag vliegen we er weer voor 200% in!


10/04: PAASVAKANTIE

Paasvakantie! Voor jullie een tijd om even te ontspannen (hopelijk), maar voor jullie leiding helaas tijd om een kleine inhaalbeweging voor school te maken, geen activiteit dus!


17/04: PAASVAKANTIE

Horen jullie de paasklokken in de verte? Daar is de paashaas! Ga maar eitjes zoeken in de tuin van de grootouders en we zien elkaar EINDELIJK terug volgende zondag!


24/04:

Lang genoeg gewacht, nu is het terug tijd om naar de KSA te komen! We verwachten een grote opkomst na jullie zo lang niet gezien te hebben!

 

01/05: GEEN ACTIVITEIT

Ook de leiding verdient af en toe eens ontspanning, dit weekend is het namelijk leidingsweekend. Jullie mogen dus genieten van deze feestdag met jullie vrienden/familie.07/05: ZATERDAGAVOND

Helaas is het dit weekend alweer onze laatste activiteit. Dit weekend spreken we af op zaterdagavond om van jullie laatste activiteit als lid een onvergetelijke avond te maken! zeker allemaal afkomen dus.


30/07 – 10/08: KSA KAMP: meer info volgt nog maar voor jullie begint het avontuur met twee dagen voorkamp, dan acht dagen kamp en ten slotte twee dagen nakamp, niet te missen!