+16

+16

ZATERDAG 15/01

Eindelijk is het zo ver, het wachten is gedaan, de weekends worden terug interessant, de leukste leiding van KSA Deurle verlaten hun natuurlijke habitat en wisselen even het studeren en hun bureau in voor een leuke avond met hun favoriete leden! Wij verwachten jullie allemaal om het nieuwe jaar goed in te zetten samen!


23/1

Laatste jaar als lid, daar gaan we van genieten! Breng allemaal jullie goed humeur mee en we maken er zoals altijd een leuke namiddag van!


30/1

Bij het eerste ochtendgloren zingt een vogel zijn lied, hij doorbreekt de stilte met zijn vrolijke tonen. Bloemen die nog staan te dromen ontvouwen spontaan hun knopen en begroeten blij de nieuwe morgen: het wordt zo’n dag. Het verdict is uitgesproken: Zotte Zondag is aangebroken, de +16 gaat LOCO LOCO, de leiding is weggedoken.


VRIJDAG 4/02

Dit weekend is het activiteit op vrijdagavond. Kleed jullie lekker warm aan en doe stevige schoenen aan!


13/02

Elke morgen, elke middag, elke avond, elke nacht heb ik stiekem aan ons gedacht. Ik dagdroom van jou, wil steeds bij je zijn. Ik hoop maar dat jij mijn valentijn wilt zijn.


20/02: VRIENDJESDAG

vandaag is het vriendjesdag! Neem allemaal een vriendje of vriendinnetje mee (liefjes zijn ook welkom). Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


27/02 KROKUSVAKANTIE: GEEN ACTIVITEIT


06/03 KROKUSVAKANTIE: GEEN ACTIVEIT


13/03 SCHAATSEN

WOEHOOOOW, vandaag gaan we met de hele ksa gaan schaatsen, pak jullie tricks en skills maar mee, Ahja en best ook handschoenen 😉