Jim

JIM

19/03: ZATERDAG: ZWERVUILACTIE

Dit weekend is het activiteit op zaterdag. Vandaag vindt de jaarlijkse zwerfvuilactie plaats. Samen zorgen we voor een propere gemeente. Hopelijk zien we jullie zaterdag in groten getale zodat we veel zwerfvuil kunnen opruimen!

 

27/03

Vandaag zoeken we naar een moordenaar. Wie ziet de verbanden en vindt de bewijzen? Door goed samen te werken kunnen jullie de dader zeker ontmaskeren! Het belooft een spannende middag te worden. 

Op vrijdag 25/03 vindt onze jaarlijkse streekbierenavond plaats: alle ouders zijn welkom om een lokaal gebrouwen biertje te komen proeven in ons lokaal. 

 

03/04

Wie wordt de kampioen van de Jim? Vandaag spelen we de Olympische spelen na. Er zit echter een addertje onder het gras. De Olympische vlam brandt al op het lokaal. De gouden medailles zijn ook al opgeblonken, maar wie neemt ze mee naar huis?  We zien jullie zondag!


10/04: PAASVAKANTIE

Dit weekend is er geen activiteit. Geniet allen van de welverdiende paasvakantie!


17/04: PAASVAKANTIE

Ook dit weekend is er geen activiteit, maar niet getreurd, het aftellen kan beginnen! We zien elkaar op 24/04!


24/04:

Trek jullie maliënkolder en helm maar aan, want vandaag is het riddertoernooi! De zwaarden worden geslepen en de schilden verstrekt: het belooft een waar spektakel te worden. Kom dat zien, kom dat zien!

 

01/05: GEEN ACTIVITEIT

Vandaag is er geen activiteit, de leiding gaat namelijk op weekend. We zien jullie volgende week terug voor de laatste activiteit van dit schooljaar! 


08/05: Laatste activiteit

The clash of clans is aangebroken. Vandaag strijden jullie tegen elkaar voor het grondgebied van de KSA. Breng zeker jullie strijdlust mee, het wordt een heus duel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde: allen zeker komen!


1/08 – 8/08: KSA KAMP (meer info volgt)

Het is eindelijk zo ver, het KSA kamp waar iedereen al een heel jaar naar uit keek! Meer info volgt nog, maar we kunnen al zeggen dat het super leuk wordt! Noteer dat data maar al in je agenda zodat jullie met z’n allen aanwezig kunnen zijn :))