Jim

JIM

15/01

Voor de eerste activiteit van het nieuwe jaar houden we het nog rustig ;). Deze namiddag is voornamelijk gezellig maar zit ook een beetje competitie in verwikkeld!


22/01

Wie een echt competitiebeest is wilt deze namiddag zeker niet missen! Deze namiddag is gevuld met een talrijke lijst aan activiteiten. De winnaar? Krijgt de titel: Beste jimmer 2023!


29/01

Vandaag is het vriendjesdag, breng dus allemaal zeker een vriendje mee! De leiding gaat er iets onvergetelijks van maken! Hierbij hopen we een hoop nieuwe jimmertjes bij te winnen.05/02

Vandaag gaan we testen hoe slim jullie zijn! Meer kunnen we nog niet verklappen, maar het wordt zeker een topactiviteit! De vraag zal zijn wie de volgende Einstein van de groep wordt.


12/02

Het wordt alweer een spectaculaire activiteit vandaag!


19/02

Het is vakantie! Jammer genoeg betekent dit dat er geen activiteit is.


26/02

Het is vakantie! Jammer genoeg betekent dit dat er geen activiteit is.


05/03

Dit weekend is de leiding er even op uit. Waardoor we spijtig niet op de ksa kunnen zijn. Ook deze week is er geen activiteit :(.


12/03

Deze namiddag gaan we met heel de KSA gaan schaatsen in de kristalijn. Vergeet dus zeker je handschoenen en dikke jas niet!


19/03

Deze namiddag gaan we allemaal samen naar het bos! Doe dus je stevigste schoenen aan, want dat zou wel eens van pas kunnen komen.


25/03 DEZE ACTIVITEIT IS UITZONDERLIJK OP EEN ZATERDAG!
Afval hoort niet op straat, maar in een vuilbak. Daarom organiseren we vandaag onze jaarlijkse zwerfvuilactie, we verwachten jullie allemaal!


14/04

Deze zondag zijn wij te vinden op de vrijetijdsmarkt van Latem. Kom langs en geniet van talloze activiteiten. Voor meer info:

Vrijetijdsmarkt | Sint-Martens-Latem


21/04

Vandaag gaan we naar het bos voor alweer een leuke activiteit!


28/04

Activiteit

Na de activiteit (17u00) nodigen we jullie graag uit om wat meer info te geven over ons zomerkamp, wat we daar allemaal doen en hoe die week precies in elkaar zit.


05/05

Activiteit


12/05

Vandaag is het jammergenoeg al onze laatste activiteit. We hopen op een talrijke opkomst voor een mooi afscheid! Hopelijk zien we elkaar terug op het kamp!Daguitstap 29 juni

Vandaag trekken we met z'n allen naar de zee voor een dagje vol zon en plezier!

Meer info volgt nog.