Jim

JIM

27/09

Tweede activiteit van het jaar! Nadat we vorige week al kennis hebben gemaakt, is het nu tijd voor het echte werk. Vandaag spelen we een echte  KSA-klassieker, waarbij jullie je uithoudingsvermogen, financieel inzicht en stoute schoenen voor moeten bijhebben.


4/10

Vandaag gaan we de sportieve toer op. Jullie mogen aan de leiding bewijzen wie onder jullie echte topatleten en sporters zijn. Kleed je er dus naar!


11/10

Deze week is er geen activiteit omdat de leiding spaghetti verkoopt ten voordele van de KSA!

Meer info hierover later!


18/10

Nadat we de vorige keer jullie fysieke kwaliteiten hebben mogen aanschouwen, zijn we ook benieuwd hoeveel jullie daar op school wel opsteken. Verwacht dus een activiteit waarbij je hersenen goed zullen moeten draaien!


25/10

De activiteit van deze week kunnen we nog niet veel prijsgeven, maar we kunnen wel al zeggen dat jullie de krachten zullen moeten bundelen! Een goede teamgeest zal dus belangrijk zijn. Wij verwachten veel van onze jimmers!


1/11

Deze week is er geen activiteit omdat jullie herfstvakantie hebben.


8/11

Deze week is er geen activiteit omdat jullie herfstvakantie hebben.


15/11

Vandaag bewijzen jullie of je KSA-waardig bent! Jullie worden dus echte jimmers. Zet jullie maar schrap voor een namiddag vol plezier en amusement.


20-22/11

Deze week gaan we op het jaarlijkse weekend. Dit is op verplaatsing en is twee overnachtingen. Meer info later!


29/11

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse pannenkoekenslag! Vandaag gaan we op pad in Deurle en omstreken om zo veel mogelijk overheerlijke pannenkoeken te verkopen.


6/12

Vandaag is een echte hoogdag op de KSA want Sinterklaas komt langs! We hopen jullie zeker te zien en de Sint kijkt er ook al enorm naar uit. Wie goed is krijgt lekkers, wie is stout is…


13/12

Vandaag is het helaas al de laatste activiteit van het eerste semester. Deze namiddag spelen we een spel waarvoor teamgevoel en een goede conditie nodig is. Zet jullie maar schrap!


KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be