Sim

SIM

19/03: ZATERDAG: ZWERVUILACTIE

Vandaag is het de welgekende ZWERFVUILACTIE, waarbij jullie de straten van Latem & Deurle piekfijn mogen opruimen, absolute fun gegarandeerd dus ;) ! Let op: dit is op ZATERDAG, van 14u tot 17u.


27/03

Dit weekend is er op vrijdagavond Streekbierenavond op ons lokaal, waar jullie en je ouders, vrienden & familie zeker welkom zijn! Op zondag is er ook gewoon activiteit, waarbij we op zoek zullen gaan naar de sterkste simmer. Be prepared…


03/04

Op deze eerste zondag van de vakantie dagen we jullie uit met een avontuurlijk spel, een echte KSA-klassieker. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, want hierna gaan we helaas twee weken in pauze …


10/04: PAASVAKANTIE

Het is paasvakantie dus jammer genoeg GEEN activiteit vandaag. Maar misschien staan jullie wel op de skilatten of zoeken jullie de zon op in het Zuiden, alleszins veel plezier gewenst!


17/04: PAASVAKANTIE

Zalig Pasen! Hopelijk brengt de paashaas jullie veel lekkers… Helaas is er op deze feestdag GEEN KSA. Tot volgende week!


24/04

Na 2 weken rust hebben wij weer veel zin om jullie terug te zien. De meimaand nadert dus de kans is groot dat de zon zal schijnen. Bereid je daarom voor op een -letterlijk- spetterende namiddag!


01/05: GEEN ACTIVITEIT

Vandaag is de leiding zelf op weekend dus is er GEEN activiteit, maar volgende week maken we het extra leuk!08/05: Laatste activiteit

Helaas, helaas, aan alle mooie liedjes komt een einde: het is alweer de laatste activiteit van het jaar. We sluiten af met een knaller van formaat! En niet getreurd: de daguitstap eind juni en natuurlijk het legendarische kamp in de grote vakantie komen er ook nog aan!


1/08 – 8/08: KSA KAMP (meer info volgt)