Sim

SIM

26/9

Vandaag is het eindelijk zo ver, de dag waarop iedereen zat te wachten: openingsactiviteit. Jullie horen voor het eerst bij de oudere takken en dat zullen jullie al meteen ondervinden op deze eerste activiteit. Wij verwachten een talrijke opkomst!!!

 

3/10

Nadat we vorige week elkaar leerden kennen op de openingsactiviteit, is het vandaag tijd voor het echte werk! Met een actief spel komen jullie te weten wat simmer zijn betekent… be prepared.

 

10/10

Vandaag staat de activiteit in teken van de groepsgeest. Wij stellen jullie op de proef met opdrachten die je enkel als team tot een goed einde kan brengen!

 

17/10

Gisterenavond was het spaghetti-avond! Daarom vandaag GEEN activiteit.

 

24/10

Jullie hebben nu een week de tijd gehad om onze overheerlijke spaghetti te verteren, dus we verwachten dat je weer in topvorm bent! Vandaag zoeken we andere oorden op en testen we jullie op je sociale skills.

 

31/10

Jullie genieten vandaag van de herfstvakantie, maar helaas gaat de KSA dan ook even met verlof… GEEN activiteit, tot volgende week!

 

5-6-7/11: WEEKEND

We nemen jullie voor twee nachten mee voor een onvergetelijk weekend, waar jullie een voorproefje krijgen van hoe het er voor simmers op zomerkamp aan toegaat… Meer info volgt via mail!

 

14/11

De jongere takken zijn vandaag op weekend, dus als de kat van huis is, dansen de muizen  op tafel. Bereid je voor op een heftige namiddag!

 

21/11

Vandaag houden we het rustig en prikkelen we jullie brein met de moeilijkste vragen. Wie wordt bekroond met de titel ‘de slimste simmer ter wereld’ ?

 

28/11

Vandaag verwennen we alle inwoners van Deurle met overheerlijke pannenkoeken. We gaan rond van deur tot deur en verkopen ze aan iedereen die er wil. Be there!

 

5/12

De meest bekende Spaanse kindervriend is vandaag al in het land. Wie braaf is geweest dit jaar mag zich aan wat lekkers verwachten, maar wie stout is …

 

12/12

Helaas alweer de laatste activiteit van 2021, maar niet getreurd: we sluiten af met een knaller van formaat. Hopelijk is iedereen van de partij!