Sim


SIM

27/09

Na een rustige kennismaking vorige week vliegen we er nu echt in. Bereid jullie alvast voor op een spetterende zondagnamiddag. Kom ook zeker met de fiets vandaag, want die zal wel eens van pas kunnen komen.


Zaterdag 3/10: AVONDACTIVITEIT

Dit weekend pakken we het een beetje anders aan, het is namelijk tijd voor een avondactiviteit! Zorg dus zeker dat jullie erbij zijn want het zal zeker en vast de moeite zijn. Laat je mooiste outfit thuis en doe stevige schoenen aan. Afspraak om 20u op het lokaal.


11/10

Deze week is er geen activiteit omdat de leiding spaghetti verkoopt ten voordele van de KSA!

Meer info hierover later!


18/10

Vandaag is het tijd om eens te ontdekken wat jullie (geheime) talenten zijn. We zijn alvast benieuwd wat jullie allemaal kunnen en weten!


25/10

Deze zondag is het de laatste activiteit voor de herfstvakantie, kom dus allemaal zeker en vast af en dan maken we er nog een spannende en vooral superleuke dag van voor we er voor twee weekjes tussenuit gaan.


1/11

De herfstvakantie is begonnen en dus jammer genoeg geen activiteit vandaag… Prettige feestdag, vier allerheiligen goed!


8/11

Ook vandaag is het herfstvakantie dus geen activiteit. Gebruik de laatste momenten van de vakantie om nog wat (saaie) taken voor school te maken!


13-14-15/11

Woehoeeww eindelijk weekend!! Voor sommige de eerste keer mee met de oudste takken op weekend! We vertrekken vrijdagavond en gaan het hele weekend zotte activiteiten doen zoals enkel stoere simmers dat kunnen! Zondagmiddag mogen jullie ouders jullie weer komen ophalen na twee dagen vol fun. Meer kunnen we nog niet verklappen maar jullie zullen nog een mail ontvangen met alle details zoals wanneer en waar we afspreken.


22/11

Nog maar net bekomen van het zotte weekend vorige week en we zijn er al weer met een nieuwe activiteit! Vandaag zorgen jullie best voor goeie benen in combinatie met een sterk stel hersenen want deze activiteit combineert alles wat er nodig is om een top-KSA’er te worden.


29/11

Vandaag mogen jullie eens bewijzen wat voor goeie verkopers jullie zijn! We gaan de straten van Deurle op om zoveel mogelijk pakjes pannenkoeken te verkopen. Naar het schijnt is er een beloning voor de tak die het meeste pannenkoeken verkoopt, dus oefen maar al op jullie liefste glimlach en vlotste verkoopspraatjes.


6/12

Wow! Wij hebben weer geluk want Sinterklaas heeft laten weten dat hij ook dit jaar halt houdt bij de KSA! Kom maar allemaal af want hij zal jullie vertellen wie er braaf is geweest dit jaar, wordt spannend… Zijn goede helpers de pieten gaan ons voorzien van lekkers.


13/12

En zo zijn we alweer aangekomen aan de laatste activiteit van 2020… OUHHH… Maar niet getreurd, jullie leiding zal zorgen voor een knaller van een afscheid want wij denken dat 2020 dat wel verdient… What a Year... Enige kennis van belangrijke gebeurtenissen dit jaar zullen ongetwijfeld van pas komen, dus haal die oude kranten maar van onder het stof en lees ze nog eens grondig door


Zoals jullie zien wordt dit jaar weer een fantastisch KSA jaar boordevol coole activiteiten, wij kijken uit naar onze wekelijkse date op zondag!

Kusjes,

Anaïs & Thymen

 


KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be