Roodkappen

ROODKAPPEN

15/01
Dag roodkappen! Vandaag is het de eerste activiteit van 2023! We vliegen er dus keihard in, we starten met een bosspel dus kom in aangepaste kledij.

22/01
Liefste roodkapjes voor vandaag heeft de leiding enkele actieve spelletjes voorbereid We zullen eens uitzoeken wie het meest competitief is ;))

29/01
Vandaag is het vriendjesdag, breng dus maar al jullie vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes… mee! We kunnen dan samen met hen de KSA verkennen!

05/02
Vandaag trekken we naar Gevaert Minne, er staat daar wat kunst, maar dat is niet de reden dat we er naartoe gaan. Zorg dat je kledij hebt die zeer vuil mag worden!

12/02
Volgende week is het carnaval, dus om er al een beetje in te komen is het vandaag carnavalactiviteit. Trek dus maar je beste costuum aan!

19/02 & 26/02
Geen activiteit: krokusvakantie

05/03
Vandaag is er geen activiteit want de leiding is zelf op weekend, we zien jullie volgende week terug!

12/03
Heel de KSA gaat vandaag schaatsen, jullie worden om 14u verwacht aan de Kristalijn. (verdere info volgt nog)

19/03
Vandaag doen we een zeer leuk spel, we zijn er zeker van dat jullie zich allemaal zullen amuseren!

25/03 DEZE ACTIVITEIT IS UITZONDERLIJK OP EEN ZATERDAG!
Afval hoort niet op straat, maar in een vuilbak. Daarom organiseren we vandaag onze jaarlijkse zwerfvuilactie, we verwachten jullie allemaal!

Paasvakantie: geen activiteit


23/04

Vandaag gaan we naar het bos voor alweer een leuke activiteit!


30/04

Activiteit


07/05

Activiteit

Na de activiteit (17:00) nodigen we jullie graag uit om wat meer info te geven over ons zomerkamp, wat we daar allemaal doen en hoe die week precies in elkaar zit.


14/05

Vandaag is het jammergenoeg al onze laatste activiteit. We hopen op een talrijke opkomst voor een mooi afscheid! Hopelijk zien we elkaar allemaal weer terug op het kamp!Daguitstap 1 juli

Vandaag trekken we met zen allen naar de zee voor een dagje vol zon en plezier!

Meer info volgt nog.