Kim

KIM

19/03: ZATERDAG: ZWERVUILACTIE

Vandaag is het zwerfvuilactie!! Dit wil zeggen dat het dus activiteit op 19/03 is de zaterdag! Kom zeker met zoveeel mogelijk af zodat we ons mooie Deurle proper kunnen houden en misschien weer eens de mooiste gemeente van Oost-Vlaanderen kunnen worden!! ;)

 

27/03

Vrijdag 25/03 is het streekbieravond en zijn jullie en jullie ouders ook allemaal welkom!! Er zijn ook andere dingen voorzien dan bier dus jullie kunnen jullie ook amuseren ;) De activiteit zondag gaat ook door, zorg maar dat jullie benen goed uitgerust zijn!


03/04

Dit is de eerste zondag van de paasvakantie maar omdat we jullie anders te lang zouden missen is er toch nog een activiteit dit weekend! Jullie moeten maar via Whatsapp laten weten of jullie aanwezig zijn en de benodigdheden worden dan meegedeeld.


10/04: PAASVAKANTIE

geniet van jullie vakantie, vandaag geen activiteit


17/04: PAASVAKANTIE

idem, tijd om al jullie taken van de voorbije 2 weken in te halen op zondag avond, succes ermee!!


24/04: TBA

Jullie favo leiding heeft match op zondag dus zal de act vrijdag of zaterdag avond zijn, ik hou jullie via whatsapp op de hoogte wanneer er het meeste van jullie kunnen!!

 

01/05: GEEN ACTIVITEIT

Jullie leiding gaat op een welverdiend weekend na een heel jaar hard werken voor jullie, geniet van jullie weekend vrij ;)08/05: Laatste activiteit

Het is al weer de laatste activiteit van het jaar… Om jullie toch te motiveren om nog 1x alles te geven, zullen hier al beloningen voor kamp verdiend kunnen worden… Wees dus zeker aanwezig, scherp van geest en goed uitgerust!!


30/07 – 08/08: KSA KAMP:

meer info volgt nog maar voor jullie begint het avontuur met twee dagen voorkamp en dan acht dagen kamp!