Kim

KIM

Deze planning is onder voorbehoud. We zijn afhankelijk van het coronavirus jammer genoeg. Voorlopig kunnen we de activeiten nog niet heropstarten maar we maakten toch al een planning zodat we onmiddellijk kunnen inpikken wanneer het weer mag!


15-16/01: AVONDACTIVITEIT

we weten dat het lang geleden is dus wouden we van start gaan met een BANGER! Dit nieuwe jaar, jullie mogen een donkere avond verwachten want deze act zal het daglicht niet gezien hebben! Warme kleren zijn aangeraden en natuurlijk ook jullie paracommando skills!


24/01

vandaag zullen jullie wat kunnen bekomen van de activiteit van vorige week, we blijven op lokaal, en het zal er “iets” rustiger aan moeten verlopen, maar niets is minder leuk daardoor, verwacht maar een leuke activiteit (zoals altijd) en toon eens wat jullie dit jaar is bijgebleven in dat stoffig breintje van jullie! 🧠


31/01

Dit weekend is er weer een heel actieve activiteit, sportschoenen zijn aangeraden. Vandaag maken we ook eens een uitzondering: vergeet jullie gsm niet want jullie zullen hem kunnen gebruiken!


05-06/02: AVONDACTIVITEIT

Uitstel is geen afstel! Is waarschijnlijk een zin die we in 2020 vaak gehoord hebben, dus vandaag eens een avond activiteit, jullie krijgen nog verdere info over het uur dat jullie verwacht worden. Tip: neem een dekentje mee, comfi-outfit, de gekste trainingspakken,... en kom op tijd voor de beste plaats in de zaal!


14/02: KROKUSVAKANTIE

Jullie hebben krokusvakantie dus is er helaas geen activiteit.


21/02: KROKUSVAKANTIE

Jullie hebben nog steeds krokusvakantie dus is er helaas ook vandaag geen activiteit.


28/02: Vriendjesdag

Vandaag is het vriendjesdag, dus neem allemaal een vriendje of vriendinnetje mee, en we

Vandaag is ook jullie leider Cédric jarig! Daarom zullen jullie vandaag zeker al jullie enthousiasme en motivatie nodig hebben, om zo aan een leuk cadeau te geraken.


07/03: Pannenkoekenslag

Aaah ruiken jullie wat wij ruiken? Verse pannekoeken, heuuurlijk toch! Trek jullie beste outfit aan, neem jullie breedste glimlach mee en haal jullie verkoopskills maar boven want dit jaar willen wij met jullie een verkooprecord halen! Hoe meer we verkopen hoe beter de verassing op jullie volgend kamp, laten we de andere takken maar jaloers maken hehe


12-14/03: WEEKEND!!

Eindelijk gaan we dan toch op weekend, indien de maatregelen het deze keer wel toelaten! Wij hebben zeker al veel leuke activiteiten in gedachten, dus fingers crossed! Er volgt nog meer info omtrent het weekend wanneer we meer weten!


21/03

Vandaag doen we eens een goeie ouderwetse KSA activiteit, wij hopen op het eerste lentezonnetje en jullie zouden best geen al te propere kleren aantrekken ;-) 


27/03: ZATERDAG

Vandaag houden we lenteschoonmaak in het dorp! Samen met de scouts schuimen we de straten van Deurle en Latem af op zoek naar zwerfvuil en maken we onze gemeente weer proper!


04/04: PAASVAKANTIE

De paashaas is in het land, geen activiteit


11/04: PAASVAKANTIE

Nog steeds geen activiteit...


18/04: PAASVAKANTIE

Laatste dag van de paasvakantie dus nog steeds geen KSA :(((


25/04

Ook na de paasvakantie zijn we er weer terug, klaar om van die saaie zondagnamiddag iets episch te maken!! C U @ KSA!

KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be