Kim

KIM

26/09

EIN-DE-LIJK is het weer tijd om op zondag iets leuks te doen!!! Hopelijk zijn jullie allemaal bekomen van kamp en zijn jullie weer zo enthousiast als anders voor dit komend KSA-jaar! Vandaag is het de eerste activiteit en zullen we het nog kalm aan doen met jullie ;) Vuile kleren zijn dus niet nodig, maar enthousiasme en een goed humeur wel!!!

 

03/10

Na dat we jullie vorige week gespaard hebben, zullen jullie vandaag toch iets minder gespaard worden… We gaan nog niet teveel verklappen, maar je zou best niet met al te mooie kleren komen!

 

10/10

Nu dat het schooljaar al een maandje op gang is, is het tijd om eens te kijken wat jullie daar al allemaal geleerd hebben… Kom maar goed uitgerust en scherp want jullie gaan jullie kennis zeker nodig hebben vandaag

 

17/10

Aangezien jullie hardwerkende leiding moet helpen op de spaghetti avond is er geen activiteit, wel worden jullie allemaal verwacht om te komen smullen!!!

 

24/10

Geen vuile vuile kledij nodig, gewoon zo als anders jullie enthousiasme en competitiviteit meenemen en dan komt het in orde ;)

 

31/10

GEEN activiteit wegens herfstvakantie

 

5-6-7/11 WEEKEND

WE GAAN OP WEEKEND!!! Verdere info zal nog volgen in de whatsapp groep en in een mail voor jullie ouders, probeer allemaal te komen want een weekend als dit zou je niet willen missen!!!

 

12/11

OPGELET, vandaag doen we een avond activiteit op vrijdagavond en niet op zondag, nu de halloween sfeer geweest is, is het toch tijd om nog eens een beetje te griezelen… wordt vervolgd ;)

 

21/11

Zorg maar dat jullie frisse beentjes hebben want het zal nodig zijn vandaag!!!

 

28/11

PANNENKOEKENSLAG!! Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig om de lekkerste pannenkoeken van Deurle en omstreken te verkopen! Vergeet ook niet om reclame te maken bij jullie vrienden op school en hun ook een pakje aan te smeren ;)05/12

Aangezien jullie waarschijnlijk wel stout zullen geweest zijn zal dit een lastige dag worden voor jullie want de sint komt… Probeer dus allemaal te komen want anders zal onze lieve sint heeeeel teleurgesteld zijn!!!

 

12/12

De laatste activiteit van 2021! Om een bewogen – ietwat coronavrij – jaar of te sluiten zullen we nog 1x een zondagmiddag vol plezier voorzien. Dan wordt het uitkijken naar 2022 en de nieuwe blauwbloes ;)