Kim

KIM

27/09

Vandaag zullen jullie een spel spelen in kleine teams. Jullie zullen de buurt rond de KSA gaan ontdekken! Jullie fiets en goede benen gaat de key to succes zijn. Ook een goed ruimtelijk inzicht zal getest worden! 


4/10

Vandaag is de dag waar we absoluut iedereen van de KIM nodig hebben... Vandaag is niet zo maar een activiteit. Verwacht jullie maar aan iets speciaals! Als tip kunnen wij jullie meegeven dat niet iedereen het al heeft meegemaakt en vuile kleren zijn aangeraden! Wij kijken er al naar uit.

 

11/10

Deze week is er geen activiteit omdat de leiding spaghetti verkoopt ten voordele van de KSA!

Meer info hierover later!


18/10

Wij hebben vandaag voor jullie een toffe quiz gemaakt die jullie op alle vlakken zal testen, ook op KSA-vlak! En aangezien jullie al ZO veel studeren voor school, hoef je deze keer niets voor te bereiden, basiskennis is wat getest zal worden, en verwacht er maar een extra’tje bij, mmmmm! Tot dan :)


VRIJDAG 23/10: AVONDACTIVITEIT

BOE! Het is pas 31 oktober Halloween maar omdat er dan geen activiteit is hebben we speciaal voor jullie een spannende film in petto! Om het wat spannend te maken zouden we graag willen dat jullie toch iets van verkleedkleren aan hebben om de sfeer er al wat in te brengen! Jullie zullen nog een berichtje krijgen in de Whatsapp groep ivm het uur dat jullie verwacht worden! Tot dan. Hehehe


1/11

De herfstvakantie is begonnen en dus jammer genoeg geen activiteit vandaag… Prettige feestdag, vier allerheiligen goed!


8/11

Ook vandaag is het herfstvakantie dus geen activiteit. Gebruik de laatste momenten van de vakantie om nog wat (saaie) taken voor school te maken!


13-14-15/11

Weekend van de oudsten is altijd iets waar wij 100% naar uitkijken, de gekste activiteiten zul je hier meemaken! Beter zien we iedereen op verplaatsing!


22/1129/11

Aaah ruiken jullie wat wij ruiken? Verse pannekoeken, heuuurlijk toch! Trek jullie beste outfit aan, neem jullie breedste glimlach mee en haal jullie verkoopskills maar boven want dit jaar willen wij met jullie een verkooprecord halen! Hoe meer we verkopen hoe beter de verassing op jullie volgend kamp, laten we de andere takken maar jaloers maken hehe


6/12

6 December, jullie weten wat dat betekent!  De Sint en zijn vrienden zijn even in België en raad eens waar hij absoluuuut heen wou? Eet niet te veel want jullie krijgen heel wat zoets en verwacht ook maar wat opdrachten! Ook ziet de sint alles, dus wees maar eens extra vriendelijk :)


VRIJDAG 12/12: AVONDACTIVITEIT

Om jullie examens goed in te zetten hebben wij nog een klassieker voor jullie in petto, guerilla it is! Neem vooral warme kleren mee want dat kan goed van pas komen op zo een koude winteravond.

KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be