Sim


SIM

22 sept – YES! De eerste activiteit van het jaar! Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen genieten van de deugddoende vakantie, wij alleszins wel, en we zijn helemaal opgeladen voor het nieuwe jaar vol met leuke activiteiten, hopelijk jullie ook! Vandaag is extra speciaal, het is niet alleen de eerste activiteit maar ook voor velen het eerste jaar in een de nieuwe tak, de SIM! Vandaag gaan we elkaar wat beter leren kennen met toffe games en met als kers op de taart zullen jullie ook te weten komen wie jullie leiders zullen zijn dit jaar! Spannend? Zeker weten! Trek je hemd maar aan en neem vooral je goed humeur mee!

29 sept - Aangezien jullie een nieuw lokaal hebben, wordt het tijd om deze eens te pimpen tot jullie er zich meer thuis in voelen dan bij jullie thuis! Pak posters mee en gezellige dingen die je thuis niet meer nodig hebt zodat het mega gezellig wordt. Kan niet anders dan top worden, ook krijgen jullie vandaag een overzicht van alles wat jullie te wachten staat dit jaar

6 okt - Vandaag zullen jullie een spel spelen in kleine teams. Jullie zullen de buurt rond de KSA gaan ontdekken! Goede benen gaan de key to succes zijn. Ook een goed ruimtelijk inzicht zal getest worden. Ben jij een goede multitaskers dan ben jij vandaag een voordeel voor jouw team! Kom ook met de fiets vandaag!

13 okt - Vandaag is het spaghetti avond! Wees allemaal aanwezig om te smullen van de lekkerste spaghetti van Deurle en natuurlijk ook van België. Pak je mama, papa, broer, zus, nicht, achtertante, slager van je oma en de kapster van je bet-overgrootvader langs de kant van je vader mee zodat we geld verdienen voor het kamp

29 okt - Aaaaah het is tijd voor de eerste klassieker van het jaar en het is geen drugsspel, wat jullie al beu gespeeld zijn neem ik aan . Warme kleren zijn aangeraden; zoals jullie zien is het ook zaterdag avond activiteit, verdere info volgt nog!

26 okt (ZATERDAG)

Stuntdag van KSA Gewest staat voor de deur! Deze vindt plaats in de Brielpoort Deinze van 13u tot 17u. Zie de mail van de leiding voor meer info en inschrijving! Tot dan!


3 nov - De jaarlijkse pannekoekenslag! Jullie weten wat jullie te doen staat, het enige verschil is dat jullie tegen elkaar gaan moeten strijden en dat het zonder begeleiding gaat zijn van de leiding! Vriendelijk zijn is key, poets je tanden, doe enn lekker vleugje parfum op en kam jullie haren netjes zodat je bij elk huis dat open doet 3 pakjes verkoopt .

10 nov - Eerste maal weekend met de oudsten voor het merendeel van jullie! Hier gaan we de activiteiten doen waar jullie al lang naar uitkijken. Tip: het is 's avonds/'s nachts hehe. Verdere info volgt.

17 nov - Dit weekend zijn de jongsten op weekend, dit wil zeggen dat we het lokaal (bijna) voor ons alleen hebben dus hier gaan we gebruik van maken!

24 nov - Vandaag doen we een spelletje waar getest gaat worden hoe sterk jullie maag is, wie breekt eerst en wie kotst het laatste? Dat is de rode draad van deze activiteit, hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig want met hoe meer we zijn, hoe meer vieze dingen de rest gaat moeten eten heheh.

1 dec - Aaaaah de stoomboot is België gepasseerd en zijn belangrijkste passagiers zijn afgestapt, hopelijk zijn jullie een beetje braaf geweest want de sint weet alles! Houd jullie buikjes leeg zodat er chocolaatjes bij kunnen en jullie polsen los zodat jullie de allermooiste tekening van de Sint maken!

8 dec - Dit weekend is het een verassing! Komt zeker goed, het enige wat we kunnen prijsgeven, en het is niet veel, maar zorg dat je naar het toilet bent geweest voor je naar de KSA vertrekt!

15/16 dec - Dit weekend is het is kerstdorp in Latem en de KSA heeft een kraampje waar we lekkere dingen verkopen, kom dus de KSA wat steunen en de gezellig wit gesneeuwde dorpstraten doorwandelen met de liefde van jullie leven .

KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be