Roodkappen

ROODKAPPEN

22 sept

Vandaag is de eerste activiteit van het nieuwe jaar! Voor de nieuwe kindjes is het een eerste kennismaking en voor de anderen een blij weerzien. We beginnen het nieuwe jaar alleszins met een knaller want we gaan vandaag een super toffe openingsactiviteit voorzien.


29 sept

Wat we deze zondag doen is voorlopig nog een verrassing maar we kunnen wel al zeggen dat jullie best een goed humeur meenemen! Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind want we zullen het nodig hebben.


6 okt

Vandaag is het best dat jullie kleren aandoen die vuil mogen worden want we gaan eens zien wie hier de echte en wie de valse roodkappen zijn! We zijn al benieuwd naar jullie inzet.


13 okt

Dit weekend is er opnieuw de spaghetti-avond van de KSA! We hopen dat jullie daar ook aanwezig zijn en vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Jammer genoeg kunnen we zondag geen activiteit voorzien maar volgende week verwachten we jullie weer.


20 okt

Vandaag gaan we testen wie beter is, de leiding of de roodkappen! In een epische strijd nemen we het tegen elkaar op om te zien wie de overwinnaar is! Wij zullen goed voorbereid komen.


26 okt (ZATERDAG)

Stuntdag van KSA Gewest staat voor de deur! Deze vindt plaats in de Brielpoort Deinze van 13u tot 17u. Zie de mail van de leiding voor meer info en inschrijving! Tot dan!


3 nov

Het is weer zover, we gaan pannenkoeken verkopen! Een jaarlijkse traditie die we allemaal super leuk vinden. Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig en vergeet vandaag zeker jullie hemd niet!


10 nov

Vandaag gaan we een klassieker spelen. Welke klassieker houden we nog voor onszelf maar dat het een activiteit zal zijn die niet te missen is, is zeker! Roodkapjes op post!


17 nov

Het is het KSA-weekend! Een heel weekend spelletjes spelen met vriendjes en vriendinnetjes, beter dan dat wordt het niet toch! Verdere info over locatie en exacte uren worden meegedeeld via mail in de loop van oktober.


24 nov

Na het lastige weekend van vorige week zullen we het dit weekend wat rustig houden! Wat we daarmee bedoelen zullen jullie moeten uitvinden de dag zelf! Tot dan.


1 dec

We hebben bezoek van een man met een baard vandaag! Hij komt helemaal uit Spanje om jullie te verwennen (tenminste als jullie flink zijn geweest). Tot dan!


8 dec

Vandaag is de laatste activiteit van het jaar ;( We gaan een spetterend einde geven aan 2019 en hopen jullie in januari voltallig opnieuw aanwezig te zien!

KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be