Jim

JIM

22/09
Eindelijk is het weer zover, vandaag gaat het KSA-jaar weer van start! Wij kijken er alvast naar uit om er weer een heel leuk jaar van te maken!

29/09
Vandaag gaan we eens kijken of jullie het wel in jullie hebben om echte jimmers genoemd te worden. Trek dus maar kleren aan die vuil mogen worden

20/10
Hopelijk zijn jullie al wat bekomen van de spaghetti-avond! Vandaag spelen we een typische ksa-klassieker waarbij jullie je stoutste schoenen mogen aantrekken.

26 okt (ZATERDAG)

Stuntdag van KSA Gewest staat voor de deur! Deze vindt plaats in de Brielpoort Deinze van 13u tot 17u. Zie de mail van de leiding voor meer info en inschrijving! Tot dan!6/10
Hopelijk hebben jullie er zin in want vandaag spelen we een echt teamspel, zo kunnen jullie jullie band nog meer versterken. Wij kijken er alvast naar uit!

13/10
Vandaag jammer genoeg geen activiteit maar wel de lekkere spaghetti avond de dag ervoor, we hopen jullie daar allen te zien om lekker te smullen!

03/11
De traditionele pannenkoekenslag! Haal de beste verkoper in je naar boven en pols ook eens bij oma’s, opa’s of tantes en nonkel van buiten Deurle of ze er graag zoude kopen!

10/11
Aangezien de oudsten op weekend zijn hebben we het hele lokaal voor ons alleen samen met de Roodkappen! We gaan de ruimte goed gebruiken om een leuk spel te spelen met denk en loopvermogen! zorg dat je goed uitgerust bent!

17/11
Weekend, woohooow! We hopen dat jullie allemaal meekunnen om er een top weekend van te maken, boordevol leuke spelletjes!

24/11
Vandaag gaan we kijken wie de bollebozen van de Jim zijn, bereid je hersenen maar al voor want ze zullen kraken...!

01/12
Wie o wie is hier allemaal braaf geweest? We zullen dit te weten komen door een bijzonder persoon....

08/12
Alweer de laatste activiteit van het jaar... maar niet getreurd, in 2020 zullen we weer klaarstaan met veel nieuwe en leuke activiteiten!

KSA Deurle

Oude Vierschaarstraat 80

9831 Deurle

hoofdleiding@ksadeurle.be

roodkappen@ksadeurle.be

jim@ksadeurle.be

sim@ksadeurle.be

kim@ksadeurle.be

plus16@ksadeurle.be